Internationale samarbejdspartnere

Inno-MT har igennem årene opbygget et stort netværk af internationale samarbejdspartnere. Derudover har netværket direkte adgang til CLEANs internationale netværk. Herunder kan du læse om nogle af de netværk, som Inno-MT samarbejder med samt søge efter samarbejdspartnere på bestemte markeder.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) er et netværk etableret af Europa-Kommissionen, som har til formål at hjælpe små og mellemstore virksomheder og videninstitutioner med at finde nye samarbejdspartnere i udlandet – det være sig både i forhold til eksport, projektsamarbejde og teknologisk samarbejde. Flere end 50 lande er medlem af netværket, og knap 600 partnerorganisationer står klar til at hjælpe. EEN hjælper også gerne din virksomhed – og det koster ikke noget!

Enterprise Europe Network kan hjælpe din virksomhed med bl.a:

  • identificering af udenlandske samarbejdspartnere
  • identificering og formidling af nye teknologier
  • organisering af matchmaking arrangementer for virksomheder
  • information og vejledning om tilskudsmuligheder og EU lovgivning

Via en profil i EEN’s store fælles database kan du udbyde eller efterspørge teknologier, services eller partnere.

International Cleantech Network

Via CLEAN har Inno-MT adgang til 15 af verdens førende cleantech-klynger igennem International Cleantech Network (ICN), hvor der arbejdes med at skabe nye forretningsmuligheder, øgede konkurrencefordele og værdi for virksomheder, vidensinstitutioner og lokale myndigheder på tværs af klynge regionerne.

ICN netværket vil også fremadrettet blive anvendt og videreudviklet som omdrejningspunkt for innovation, klynge til klynge aktiviteter og studieture med fokus på udviklingsprojekter, hvor der efterspørges innovation og som har forretningspotentiale for netværket.

ECO World Styria

ECO World Styria er en guldcertificeret klyngeorganisation, der har hjemme i regionen Styria i Østrig. Regionens virksomheder er ledende indenfor bl.a. sorteringsteknologi til affaldsressourcer, solceller og behandling af biomasse. Med 161 medlemmer – SMV’er. Vidensinstitutioner og offentlige aktører, er ECO World Styria indgangsvinklen til det østrigske marked. Klyngen fokuserer især på biomasse, solenergi, vand og affaldsressourcer.

GreenTech Alliance

GreenTech Alliance er top-sektor udviklingsprogrammet for Energi- og Miljøteknologi og biobaseret økonomi i Gelderland. Programmet er et initiativ fra kiEMT fonden og provinsen Gelderland. GreenTech Alliances mål er at blive den førende internationale cleantech og biobaserede region i Holland. En region med struktureret vækst inden for innovation og forretning. Deres fokusområder ligger inden for: Smart Energy, Bæredygtig Energi, Bæredygtig Mobilitet, Biobaseret Økonomi, Cleantech, Affald, Genanvendelse og Cirkulær Økonomi.

Cleantech Latvia 

Cleantech Latvia er en ikke-statslig klyngeorganisation, som skal fremme lettiske Cleantech virksomheder, organisationer, joint ventures, forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Klyngen blev etableret i 2012 og faciliterer anerkendelse af virksomheder, deres produkter og tjenester i både Letland og verden over, kommunikation blandt iværksættere, forbedring af værdikæden og effektivitet, overførsel af viden og praktisk erfaring fra videnskab til forretning.

Riga Technical University

Rigas tekniske universitet er det første tekniske universitet i de baltiske lande. Rigas tekniske universitet er et internationalt anerkendt europæisk universitet, der består af 8 fakulteter og 35 institutter. Det er det 2. største universitet i Letland ved antallet af studerende, og det har det største antal statsfinansierede studerende.