CLEAN rekrutterer nu start-up virksomheder til at deltage i Green Tech Program

Gennem Green Tech Programmet (GT) vil iværksættere og start up virksomheder inden for green tech modtage sparring med eksperter fra CLEAN, Teknologisk Institut, VIA University College og Vejle Kommune der igennem en række workshops, vil skal forberede virksomhederne i rejsen fra produktidé til markedliggørelse og internationalisering. 

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU’s Socialfond med henblik på at styrke det grønne iværksætteri i Danmark. 

I maj måned begynder næste forløb i GT Programmet, hvor et hold af virksomheder vil modtage undervisning ud fra et systematiseret udviklingsforløb. De to første  workshops, som vil blive afholdt online, er målrettet iværksættere uden produkt, men med en produktidé. Her vil fokus være på design thinking, med henblik på at rykke deltagernes projekter fra idéstadie til færdigt produkt.

I alt består GT-programmet af 13 workshops, hvor deltagerne modtager undervisning og sparring inden for en lang række af aspekter inden for virksomhedsudvikling og -ledelse. Dette gælder udvikling af forretningsmodeller, markedsadgang, servicekoncepter, kontraktindgåelse, prototypeudvikling, skalering af virksomhed og adgang til internationale markeder mv.

Hvem kan deltage?

For at komme i betragtning til GT Programmet skal du have ønske om at starte virksomhed eller et højst tre år gammelt CVR-nr., din idé eller dit produkt skal være indenfor Green Tech, og du skal være villig til at investere den nødvendige tid i den periode på godt seks måneder, som et forløb tager.

Det koster 1.600 kr. at være med i GT Programmet. Til gengæld kan du som deltager få udbetalt op til 13.800 kr. fra projektet, hvis du registrerer de timer, du bruger på workshops og sparring.

Hvordan deltager jeg?

Første skridt imod at deltage i GT Programmet er at udfylde det vedhæftede ansøgningsskema. Derefter vil du blive inviteret til en screening, hvor du skal præsentere din idé eller virksomhed for partnerkredsen bag GT Programmet. 

Deltag her: https://www.greentechcenter.dk/green-startup/gt-programmet-323