Bliv medlem

Hvordan bliver du medlem? 

Det er gratis at være medlem af Inno-MT. Det eneste du skal gøre for at blive medlem af Inno-MT er at udfylde medlemsformularen. 

Hvorfor blive medlem?

Temaerne for aktiviteterne bliver sat ud fra medlemmernes ønsker og efterspørgsler, hvorfor der er stor mulighed for at få sat fokus på nogle ting, som lige netop du, som medlem, synes er spændende! 

  • Få gratis hjælp eller input til projekter, innovation, iværksætteri og internationalisering 
  • Få adgang til at søge om støtte til teknologiudvikling via Inno-MTsbobleprojekterogTechnology Demands 
  • Få hjælp med at finde partnere til fremtidige projekter, både i forbindelse med en konkret projektansøgning og mere generelt 
  • Find og få finansiering til dine projekter 
  • Øg dine netværksmuligheder inden for branchen via arrangementer, matchmaking og LinkedIn gruppen 
  • Få viden om fremtidens trends og markeder 
  • Modtag vores nyhedsbrev og invitationer til spændende arrangementer i branchen.

Hvad koster det?

Medlemskab er gratis. Medlemmer forpligter sig dog til at være aktiv i netværket og på den måde yde medfinansiering i form af de timer man bruger på fx at deltage i arrangementer, projekter, læse nyhedsbreve mv. 

For hver time medlemmerne bruger på netværket, giver Forsknings- og Innovationsstyrelsen 1 times betaling til at drive sekretariatet, så der kan arrangeres aktiviteter, matchmaking og udviklingsprojekter. 

Læs mere om medfinansiering her  

Hvem kan blive medlem?

Netværket optager alle, der er interesserede i netværketsfokusområder, samt i at deltage i netværkets arbejde og aktiviteter. Du er også altid velkommen til at deltage i et af netværkets aktiviteter uden at melde dig ind. Det giver dig mulighed for få et billede af, om det er noget for dig. 

Medlemsliste

Se listen over Inno-MT’s medlemmer her 

Videregivelse af ansøgningsdata til statistiske og videnskabelige formål 

Innovationsnetværkene videregiver virksomhedsoplysninger om bl.a. virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database. 

InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål. 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil efter anmodning fra tredjepart udlevere InnovationDanmark-databasen til statistiske og videnskabelige formål. Typisk er tredjepart andre offentlige institutioner (f.eks. universiteter og ministerier) og private konsulenter, der udfører en analyse- eller evalueringsopgave for en offentlig institution. 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse kan oplyse om, hvem der har fået udleveret databasen til statistiske og videnskabelige formål. 

Yderligere spørgsmål om InnovationDanmark-databasen kan rettes til innovationsnetværkets sekretariat eller Styrelsen for Forskning og Uddannelse. 

Vil du vide mere…

Hvis du ønsker at tage en snak om de muligheder et medlemskab giver dig, eller har andre spørgsmål/kommentarer er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet.