Ren luft konference

Hvordan får vi renere luft i Danmark? Og hvilke teknologiske løsninger baner vej for færre emissioner både i et arbejdsmiljø, i landbruget, til søs og fra brændeovnene? Ren luft-konferencen den 6. oktober giver indsigt i mulighederne fra bl.a. Dansk Miljøteknologi, DFDS og Exodraft.

Få på Ren luft-konferencen et indblik i de danske teknologiske løsninger, som nedbringer luftforureningen i Danmark. Grøn omstilling, miljøteknologi, partikelfiltre og ventilation vil være blandt disse emner. Hør bl.a. indlægsholdere fra Dansk Miljøteknologi, DFDS, MAN Energy Solutions og Aarhus Universitet give deres bud på, hvilke løsninger vi kan tage ned fra hylderne nu og hvor innovationen kan bringe os hen i fremtiden.

Opdeling i spor: Første del af formiddagen bringer et par spændende keynotes fra bl.a. DCE og Dansk Miljøteknologi. Herefter bliver dagen delt op i fire spor kl. 11.15 – 15.00:

  • Landbrug og miljøteknologi
  • Arbejdsmiljø – luftrensning og luftkvalitet
  • Det maritime og begrænsning af luftforurening
  • Brændeovne/kedler og begrænsning af luftforurening

Vi slutter dagen af med et indlæg fra den danske Ren luft-ambassadør og besøg i relevante laboratorier for bl.a. motorteknologi, brændeovne og kedler.

Der vil være mulighed for udstilling af teknologi og roll-up mulig i bygning 5 og 22, som vi besøger i sidste del af programmet under networking – kontakt os for at høre om mulighederne for dette.

TILMELD DIG HER!

OBS! Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 29. september 2020.

Konferencen er støttet af Transportens Innovationsnetværk og Innovationsnetværket for Miljøteknologi.